familie

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Cu o familie fericită, tată a patru copii, cu o situație financiară bună, Ionuț Iftimoaie spune că toate acestea nu ar fi fost dacă mama lui ar fi ascultat în urmă cu 37 de ani sfatul medicilor. Aceștia i-au recomandat să renunțe la sarcină pentru că „fătul este mort”.

„26 august 1978 ora 17,15 maternitatea din Comănești ,4,600kg , nota ?După o sarcină în care doctorii, în mai multe rânduri au sfătuit-o pe mama să avorteze (avortul era posibil doar cu semnatura tov. medic) pentru că „fătul este mort”..mama, femeie cu credință în Dumnezeu..a mers înainte…și astăzi se împlinesc 13505 zile…37 de ani de când mă bucur de VIAȚĂ! Nu a fost numai roz…a fost și gri și mai ales foarte mult negru…am trecut prin multe..la fel ca voi..deși ,situații poate diferite…însă, am reușit așa cum și TU poți s-o faci ! Dacă am putut eu…cu siguranță poți și tu!Astăzi fac un rezumat..și mă simt împlinit…tot astăzi se împlinesc 9 ani de când Dumnezeu m-a binecuvântat cu o soție extraordinară pe care o iubesc foarte mult!Familia, copiii..câțiva prieteni adevărați (mai puțini decât speram) și voi…. mă faceți să mă simt un bărbat împlinit! Astăzi e o zi specială..și nu pentru că este ziua mea…ci pentru că este o noua zi de care TREBUIE să ne bucurăm ! Vă pup !”, a notat Iftimoaie pe contul lui de socializare, iar mesajul său a adunat mulțime de like-uri. Sportivul a devenit anul acesta din nou tată și spune că este foarte fericit alături de cei dragi. În prima parte a anului a participat la un show de televiziune, care i-a adus nu numai bani, dar și multe simpatii în rândul publicului.

Sursa: Libertatea.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button