valorile familiei

14.000 de elevi mobilizați de Pro Vita Iași au strâns 28 de tone de merinde pentru familiile cu mulți copii

de Redacția Stiripentruviata.ro

Până pe 17 decembrie 2019, în Arhiepiscopia Iașilor se desfășoară a patra ediție a Campaniei „Bucurie în familie – pizza pentru fapte bune”, inițiată de Departamentul Pro Vita al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei.

66 de școli și licee din eparhie s-au implicat deja și peste 13.800 de elevi au donat alimente și produse neperisabile pentru familiile cu peste 7 copii din județele Iași, Botoșani și Neamț.

În Eparhia Iașilor sunt 204 familii beneficiare, însumând 1889 de persoane, informează Doxologia pe Facebook. În județul Iași, 28 de școli și licee au participat la campanie, iar elevii Școlii gimnaziale „Alecu Russo” și Colegiului Tehnic „Ioan Ștefănescu” au donat sute de produse alimentare.

Coordonatorul acțiunii, părintele Cosmin Brânză, apare într-un video de promovare a acțiunii publicat pe pagina de Facebook Doxologia:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
„Bucurie în familie – pizza pentru fapte bune” în școlile din Iași

În această perioadă, în Arhiepiscopia Iașilor se desfășoară campania inițiată de Departamentul Pro Vita „Bucurie în familie – pizza pentru fapte bune”. 66 de școli și licee din eparhie sunt implicate și peste 13.800 de elevi au donat alimente și produse neperisabile pentru familiile defavorizate cu peste 7 copii din județele Iași, Botoșani și Neamț. În Eparhia Iașilor sunt 204 familii beneficiare, însumând 1889 de persoane. În județul Iași, 28 de școli și licee au participat la campania „Bucurie în familie – pizza pentru fapte bune”, iar elevii Școlii gimnaziale „Alecu Russo” și Colegiului Tehnic „Ioan Ștefănescu” au donat sute de produse alimentare pentru acțiunea Pro Vita.

Publicată de Doxologia Stiri pe Vineri, 13 decembrie 2019


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button