educaţie sexuală

Germania: Manifestanți împotriva orei de educație sexuală, atacați de simpatizanți pro-homosexuali și anarhiști VIDEO

ActiveNews, 25 ianuarie 2015

Aproape 150 de locuitori din Hamburg, Germania care protestau împotriva „sexualizării precoce” a copiilor din școli, au avut nevoie de protecția poliției după ce au fost atacați de un grup mult mai numeros de contramanifestanți, informează Rt.com.

Având placarde cu „Grădinița nu este un club de swingers” sau „Stați departe de copiii noștri„, manifestanții au fost încercuiți de un grup numeros de simpatizanți pro-homosexualitate, precum și de anarhiști.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Inevitabil aceștia au intrat în conflict cu forțele de ordine ce-i păzeau pe demonstranții împotriva orelor de educație sexuală.

Educația sexuală se predă în Germania de Vest încă din 1970 și este obligatorie în școli. În 2013, un scandal a izbucnit într-o grădiniță din Berlin după ce s-a descoperit că folosea un manual intitulat: De unde vii?, detaliind relația dintre două personaje: Lars și Lisa.

Pe lângă imagini explicite cu organele sexuale, manualul cuprinde și fraze precum: „Pe când e atât de bine încât nu poate să devină mai bine, Lisa și Lars au orgasm” sau „vaginul și penisul se simt bine, calde și înfierbântate”.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button