Marşul pentru Viaţă

4.500 de participanți la Marșul pentru viață 2021 de la Berlin

de Redacția Stiripentruviata.ro

Sâmbătă, la Poarta Brandenburg, s-au întâlnit participanții la cea de a 17-a ediție a Marșului pentru viață de la Berlin.

Au participat organizații de tineret, lideri religioși, inclusiv din Biserica Ortodoxă, și un fost președinte al Parlamentului German. Fostul premier al statului Thuringia a transmis un mesaj de susținere.

Foto sus: „Iubim viața!” au transmis tinerii din organizația GOTTinBerlin („Dumnezeu la Berlin”)

După discursuri și un scurt recital muzical, manifestanții au străbătut străzile orașului cu pancarte și mesaje pro-viață.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ei le-au cerut politicienilor să nu ia decizii care afectează demnitatea umană și valoarea fiecărei vieți născute sau nenăscute.

Sursa: Kath.net


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button