criza de sarcină

Zilele Porților Deschise la Centrul „Sf. Alexandra”: Ioana Revnic suține sâmbătă un atelier de povești

de Redacția Stiripentruviata.ro

Sâmbătă, în ultima din Zilele Porților Deschise la noua locație a centrului de sprijin în criza de sarcină „Sf. Alexandra Împărăteasa”, scriitoarea Ioana Revnic va susține un atelier de povești. Această activitate pentru copii va începe de la ora 16:00.

Scriitoarea Ioana Revnic (foto deschidere articol și jos) este coordonatoarea proiectului „Spune-mi o poveste pentru suflet”, care-și propune să educe prin ateliere de povești și concursuri de creație pentru copii cu teme care construiesc caracterul.

Cu acest prilej, reprezentanții centrului au anunțat că, începând din 14 mai, vor avea în fiecare sâmbătă o activitate cu publicul pentru toată perioada în care se va desfășura proiectul „Străzi deschise 2022” în Capitală, proiect care transformă Calea Victoriei în alee pietonală pe timp de weekend.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Centrul „Sf. Alexandra Împărăteasa” s-a relocat în mod urgent și neplanificat. Acum este în Piața Victoriei din București.

Adresa: Calea Victoriei 155, clădirea Victoria Business Center, Tronson 5, Etajul 2.

Povestea relocării a fost considerată de Alexandra Nadane, coordonatoarea centrului, o minune modernă, deoarece s-a petrecut în timp record, în timp ce la linia verde a centrului continuau să curgă cererile de ajutor de la femei în criză de sarcină.

Una din beneficiarele centrului scrie în Cartea de Oaspeți la inaugurarea noii locații a centrului: „Îmi face o deosebită plăcere să mă aflu aici, locul unde mă simt ca într-o mare și călduroasă familie.” Foto: Ziarul Lumina / Mircea Popa

Află ce s-a spus la inaugurare: Sprijinul în criza de sarcină, o lucrare tămăduitoare: Centrul Alexandra are o nouă locație

Donează pentru acoperirea cheltuielilor neplanificate realizate cu relocarea și pentru continuarea sprijinului profesionist în criza de sarcină:


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button