Marxism cultural

Zeci de mii de creștini au distribuit cererea ca Facebook să introducă o reacție sub formă de cruce, dar compania a refuzat

facebok pride

ActiveNews.ro, 6 iulie 2017

Creștinii din SUA denunță standardele duble ale Facebook, după ce rețeaua de socializare a refuzat să introducă o reacție cu semnul Crucii, însă a permis ca o reacție cu steagul în culorile curcubeului să marcheze luna LBGTQ în SUA pe rețeaua de socializare.

Cererile ca semnul religios să fie și el adăugat pe rețeaua de socializare au fost făcute de creștinii americani, deranjați de introducerea steagului curcubeu, care marchează LBGTQ  Pride Month, scrie Daily Mail.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Mii de utilizatori ai Facebook au postat mesaje în care cereau introducerea Crucii creștine, dar un reprezentant al companiei din California le-a refuzat scurt.

Campania a fost inițiată de utilizatorul de Facebook Hikmat Hanna, în ultimele săptămâni. Acesta a încărcat o imagine de pe 24 iunie, care simbolizează steagul comunității LGBT,  și a cerut introducerea de către cei de la Facebook și a unui simbol similar pentru creștini.

Imaginea a fost dată mai departe de zeci de mii de oameni, dar Facebook a rămas fermă pe poziție: simbolul creștin al Crucii nu va fi introdus.

Un purtător de cuvânt al Facebook a delarat pentru Huffington Post că „această reacție nu estedisponibilă pe Facebook și nici nu este ceva la care lucrăm”.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button