Marxism cultural

Whoopi Goldberg, acuzată că îi scuipă și înjură pe cei de altă convingere politică

O invitată la emisiunea The View de la ABC o acuză pe actrița Whoopi Goldberg, una din gazdele show-ului, că a scuipat-o și a înjurat-o după emisiune. Actrița a confirmat doar că a înjurat-o ireproductibil.

Invitata a fost Jeanine Pirro, fost judecător, apărătoare a drepturilor femeilor și gazda unei emisiuni premiate de la FOXNews, care îi poartă numele: Judge Jeanine Pirro. Ea a publicat de curând o carte în care demontează narațiunile anti-Trump răspândite de liberalii și democrații americani: Liars, Leakers, and Liberals: The Case Against the Anti-Trump Conspiracy („Mincinoși, surse anonime și liberali: Cazul împotriva Conspirației Anti-Trump”).

La emisiunea de la ABC, Whoopi Goldberg s-a dezlănțuit într-o tiradă anti-Trump și nu i-a mai permis invitatei să vorbească despre cartea ei, emisiunea terminându-se mai devreme decât de obicei. La plecare, după ce showul s-a terminat abrupt, Jeanine Pirro i-a spus actriței că ea s-a luptat toată viața pentru cei nedreptățiți. Pirro afirmă că, după această afirmație, Goldberg a scuipat-o, a înjurat-o („F*ck you!”) și i-a spus să părăsească mai repede clădirea.

Ulterior, Whoopi Goldberg a confirmat numai că a înjurat-o. Cititorii de pe Amazon spun despre cartea fostei judecătoare că este captivantă și plină de informații, dar probabil că nu ar fi aflat despre ea dacă scandalul confruntării dintre autoare și actriță nu ar fi făcut înconjurul Americii.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursa: The Daily Wire


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button