familie

Viorica Dăncilă, despre simplificarea legii adopțiilor: „Nu mai trebuie să avem centre pentru copii. Au nevoie de dragostea unei familii”

Premierul Viorica Dancila susține simplificarea unei proceduri de adopție, precizând că micuții au nevoie de afecțiunea unei familii.

„Sunt adepta unei astfel de masuri (n.r. de reevaluare a legii adoptiilor). Nu mai trebuie sa avem centre pentru copii, trebuie sa traiasca in familii ca au nevoie de dragostea unei familii. Asta le lipseste si asta trebuie dat. Mai trebuie un lucru: oamenii sa indrazneasca sa adopte un copil, le schimba viata profund”, a declarat Viorica Dancila la Antena 3.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

2 Comments

  1. În primul rând să aibă acces familiile de Romani si apoi străinii.
    Copiii nu trebuiesc înstrăinați.

  2. Atentie sa nu inceapa iarasi traficul cu copii orfani inceput inca de pe timpul comunismului, la sfarsitul anilor 80, sub sugestia si organizarea comunistului Leon Nas (numele adevarat Litner) sef al Gospodariei de partid comunist, si continuat dupa decembrie 1989 de fiul acestuia, Vali Nas (semneaza pe net Nash). Prin acest trafic au fost exportati peste 30000 de copii din Romania in anii 90, asta fiind atunci o afacere foarte profitabila…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button