avort

VIDEO. SUA: Campioană olimpică la gimnastică împărtășește publicului suferința pierderii unui copil în urma unui avort spontan

LifeSiteNews.com, 24 octombrie 2017 – Gimnasta americană Shawn Johnson este celebră în SUA după a câștigat la Olimpiada din 2008 aurul la bârnă și argintul la sol și, mai recent a apărut și în concursurile televizate „America’s Sweetheart”, „Ucenicul” și versiunea americană a emisiunii „Dansez pentru tine”.

În 2016, ea s-a căsătorit cu impresarul sportiv Andrew East și a început să publice pe canalul ei de Youtube noutăți despre viața lor. Cei doi soți au acum 25 (Shawn), respectiv 26 de ani (Andrew), iar când Shawn a aflat că e însărcinată a anunțat acest lucru pe Youtube cu lacrimi în ochi: „Andrew va fi tătic!”.

Ea și-a anunțat soțul dăruindu-i o pereche de pantofiori de bebeluș.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Dar, în nu mai mult de 48 de ore, Shawn a început să sângereze și a aflat că sarcina se oprise din evoluție. Ea a anunțat pe blogul ei:

Ultimele 48 de ore au fost cele mai fericite, îngrozite și triste din viața mea. Eu și Andrew am avut surpriza să aflăm că sunt însărcinată, pentru ca numai în câteva ore să primim vestea tragică. Am plâns mai mult ca niciodată, dar sunt încă optimistă pe viitor.

Cei doi au transmis un video live pe Facebook pentru a le împărtăși și altora prin ce trec. Au vrut să fie alături de cuplurile care au avut aceeași problemă:

Este foarte greu când medicul îți confirmă că ai pierdut sarcina.  Tot ce putem face este să gândim pozitiv, altfel cădem în gol…

În alt loc, gimnasta a spus:

Este de departe cel mai greu video pe care l-am postat, dar amândoi am simțit că multă lumea avea nevoie să afle povestea noastră, deoarece sunt multe cupluri care se luptă cu această problemă.

Shawn Johnson a mai declarat:  „Credem că Dumnezeu are un plan mai mare cu noi”. Pe Instagram, ea i-a mulțumit soțului pentru sprijinul lui:

Te iubesc mai mult decât orice pe lumea asta și știu că vei fi cel mai bun tătic cândva. Mulțumesc că ai fost stânca mea de sprijin în tot acest timp.

VIDEOStiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button