familie

VIDEO. Se întâmplă în România: O mamă, îngenuncheată de durere după ce fetița i-a fost smulsă din brațe la ordinul judecătorilor

După venirea pe lume a copilului, femeia a acuzat un comportament agresiv  din partea soțului și s-a întors în orașul natal cu tot cu fetiță. Plin de furie, tatăl a acuzat-o de răpire internațională de minori.

A urmat o perioadă de așteptare, iar într-un final, instanța a stabilit că fetița trebuie să se întoarcă în Belgia, la tată. Vestea a căzut ca un trăznet, iar atunci a simțit Simona că lumea se termină, scrie BZI.

În urmă cu câteva zile, executorul judecătoresc, un psiholog și fostul soț au venit să-i ia copilul.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Imaginile surprinse de un vecin sunt sfâșietoare, iar mama este, la propriu, îngenuncheată de durere.

La Iași sunt mai multe astfel de cazuri, scrie sursa citată. Femei agresate, care s-au întors în țară cu pruncii lor, au fost acuzate de răpire internațională și deposedate din drepturile părintești.

Legal, totul pare corect, însa imaginea unei mame din brațele căreia este smuls un copil nu poate fi ștearsă vreodată din mintea nimănui.

VIDEO


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button