familiereligie

VIDEO. PS Macarie al Europei de Nord cheamă românii la referendum: „Prin acest vot apărăm însuși faptul de a fi om”

Cu ocazia Întâlnirii Tinerilor Ortodocși din Episcopia Ortodoxă Română a Europei De Nord, care a avut loc la Copenhaga în zilele de 22 și 23 septembrie 2018, Preasfințitul Părinte Macarie, Episcopul Europei de Nord, a transmis un nou mesaj de chemare la referendumul pentru căsătorie:

Vă îndemnăm pe toți cei care prețuiți tot ceea ce este mai bun și mai înalt în om să ajungeți în zilele de 6 și 7 octombrie la referendum și să votați pentru definirea căsătoriei dintre bărbat și femeie în Constituție. Credem că avem această datorie sfântă de a ne mărturisi credința, de a ne declara identitatea și de a ne exprima și apăra valorile.

Prin acest vot nu apărăm ceva abstract. Prin acest vot apărăm însuși faptul de a fi om, însăși putința de a fi om prin zămislire și naștere, apărăm viitorul copiilor noștri salvându-le inocența, puritatea.

Așadar, vă așteptăm cu dragoste și nădejde la referendum, pentru a vota spre binele urmașilor urmașilor noștri.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

VIDEO


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button