Marşul pentru Viaţă

FOTO, VIDEO INTEGRAL: Peste 8.000 de participanți la Marșul pentru viață 2017 în București

Ediția-a-șaptea-a-Marșului-pentru-viață-în-Capitală-6
Foto: ZiarulLumina.ro

Peste 8.000 de bucureșteni au participat la Marșul pentru viață 2017 „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine”, sâmbătă, 25 martie.

La ora 12.30 au început să se adune participanții în Piața Unirii, iar la 13.00 s-a plecat spre Parcul Tineretului. La intrarea în Parc participanții depășiseră numărul de 8.000!

Pe scenă au luat cuvântul: Alexandra Nadane, președintele Asociației Studenți pentru viață, Georgeta Bărăscu, cu o mărturie despre o întreruperea de sarcină pe care a făcut-o, Oana Dancă, o tânără care a fost îndemnată în mod repetat de tatăl copilului să facă avort, dar a născut copilul, Vladimir, cu care a venit pe scenă, preotul David Pestroiu, reprezentantul Preafericitului Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, pastorul Virgil Achihai, președinte la Uniunea Bisericilor Creștine după Evanghelie, pastorul Cornel Boingeanu, președinte la Uniunea Bisericilor Creștine Baptiste din România și deputatul Daniel Gheorghe (PNL).

A urmat concertul Live for Life, în cadrul căruia au cântat: grupul de copii „Îndrăgostiți de muzică” – Ingrid Maria Boengiu, David Adrian Ștefan, Mara Cazacu și Cristina Maria Postoloache, Dragoș Bădoi, Maria Coman, formațiile COCO și Schimbul 3 by Adrian Ordean (în care s-a despărțit fosta trupă Compact). Spectacolul a fost prezentat de Ioana Picoș.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Marșul pentru viață 2017 s-a desfășurat în peste 285 de localități din România și Republica Moldova.

FOTO:

VIDEO: Live streaming de la Prodocens Media

Citește și Discursul Alexandrei Nadane, președinta Asociației Studenți pentru viață, la Marșul pentru viață 2017

Citește și Georgeta Bărăscu, Marșul pentru viață 2017, București: „I-am spus soțului meu: eu dacă voi mai rămâne însărcinată să fii sigur că nu o să mai fac nicio întrerupere de sarcină”

Citește și Oana Dancu, Marșul pentru viață 2017, București: „Eu știu ce înseamnă criza de sarcină”

Citește și Preot David Pestroiu, Marșul pentru viață 2017, București: „Avem speranță! Suntem pentru viață!”

Citește și Pastor Virgil Achihai, Marșul pentru viață 2017, București: „Viața venită de la Dumnezeu începe în momentul concepției și nimeni nu are dreptul să o întrerupă”

Citește și Pastor Cornel Boingeanu, Marșul pentru viață 2017, București: „Curajul dumneavoastră de a spune «suntem pentru viață» înseamnă enorm de mult”

Citește și Deputatul Daniel Gheorghe, Marșul pentru viață 2017, București: „să înțelegem criza de sarcină. România are dreptul să transforme această situație într-o prioritate națională, pentru că reprezintă o problemă de securitate națională”

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button