Marşul pentru Viaţă

VIDEO. Sâmbătă, 23 martie 2019, are loc Marșul pentru viață în peste 600 de localități din România și Rep. Moldova

Sâmbătă, 23 martie 2019, în peste 600 de localități din România și Republica Moldova are loc a IX-a ediție a Marșului pentru viață, care anul acesta are tema „Unic din prima secundă”.

Evenimentul vrea să conștientizeze societatea despre dreptul la viață al copiilor nenăscuți și nevoia de a sprijini femeile în criză de sarcină.

Marșul încununează seria de manifestări din Luna pentru viață (1-31 martie): dezbateri, ateliere de lectură și de fotografie pentru copii, ateliere de confecționat pancarte, conferințe, proiecții de film și, în Capitala României, a cincea ediție a Crosului pentru viață.

VIDEO. Sâmbătă are loc Marșul pentru viață 2019 – „Unic din prima secundă”

Detalii despre desfășurarea Marșului pentru viață 2019 „Unic din prima secundă” în București

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button