educaţie sexualăteoria genului

VIDEO. O știre care te va afecta emoțional: În școlile din Canada s-a introdus un program radical de educație sexuală

Programul se numește S.O.G.I., adică „Orientare Sexuală și Identitate de Gen”. Este o materie în cadrul căreia elevii din școlile de stat din Canada învață să celebreze stilul de viață homosexual și că sexul este schimbător. Nu contează sexul cu care s-a născut copilul, contează ce simte.

Există fete, există băieți, există copii care sunt și fete și băieți, sau nu sunt nici fete nici băieți.

Lecțiile se predau din cărți care vorbesc despre copiii transsexuali, precum „Ten Thousand Dresses” și cântece precum „The Rainbow Song”.

„Deciziile noastre nu depind de sex. Unii băieți preferă să se îmbrace cu rochii. Unele fete preferă să prindă șerpi.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Programul S.O.G.I. a pornit în Columbia Britanică în 2016 și se răspândește în toată țara.
Autoarea și vorbitoarea Laura-Lynn Tyler Thompson luptă împotriva materiei S.O.G.I.: „În prezent, vedem rezultatele. Unii copii s-au speriat. Se tem că și ei vor avea dubii cu privire la orientarea lor sexuală.”

Morgan Oger, un transsexual și susținătorul programului, susține că este vorba de acceptare nu de îndoctrinare: „Ideea este să îi învățăm pe copii că există copii homosexuali și transsexuali, că există părinți homosexuali și transsexuali într-o societate în care toată lumea e acceptată, conform Declarației Universale a Drepturilor Omului. Rolul școlilor e de a învăța copiii să respecte legile.”

Un alt exemplu răsunător e faptul că în școli sunt travestiți care spun povești. Astfel de ore au loc în Canada și în SUA, unde școli de stat și biblioteci invită travestiți. Unii se îmbracă precum niște demoni cu coarne pentru a citi povești copiilor.

„E un plan de destabilizare socială și, în acest scop folosesc copii de cinci ani. Părinții s-au trezit la realitate și s-au opus.”

Când am întrebat despre drepturile părinților, Oger a spus: „În Canada, drepturile părinților sunt limitate și drepturile copiilor primesc întâietate. Copilul are dreptul să fie protejat de părinte când părinții se comportă în mod neadecvat.”

Despre Canada se spune că este una dintre țările care apără drepturile homosexualilor. Multe dintre marile orașe au cartiere de gay, precum acesta din Vancouver care are trecerea de pietoni în culorile curcubeului.

Conform pastorului din Vancouver, Kevin Cavanaugh situația este mult mai gravă decât își închipuie mulți creștini. „Profesorii, educatorii și administratorii nu reprezintă o problemă. Aceasta e o luptă spirituală. Fetița a venit acasă plângând deoarece învățătoarea i-a spus că s-ar putea ca ea să fie un băiat în trupul unei fete, fiindcă ea s-a jucat cu jucării pentru băieți. Mama fetiței s-a dus la școală în următoarea zi. Ea nu a fost înțeleasă, a fost înjurată, i s-a spus că este homofobă, bigotă.”

Astfel, Tyler Thomspon, Simpson și pastorul Kevin își răspândesc mesajul pe rețelele de socializare și la întrunirile organizate de primărie. Susținătorii homosexualității au avut o reacție violentă.

Laura-Lynn Tyler Thompson a spus: „Și-au manifestat ura, furia față de noi, ne-au intimidat, deși le-am spus că îi iubim, deși nu vrem să trăim așa cum ați ales voi să trăiți, vă iubim, deși nu suntem de acord cu voi.”

Vezi și: Documentar ȘOC. Războiul împotriva copiilor: Scopul Educației Sexuale

VIDEO


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button