teoria genului

Mărturii ale părinților de copii transgender (3): Tratamentul hormonal pentru minorii care vor schimbare de sex: „Cea mai nouă linie de afaceri a Planned Parenthood”

Fiica mea a avut o copilărie fericită, cu activități tipice pentru orice fetiță, chiar dacă noi nu am ținut să-i încurajăm în mod deosebit latura feminină. Totul însă, s-a schimbat după ce a mers la facultate.

Anturajul din campusul universitar celebrează identitățile transgender. A început să ne vorbească la telefon despre a fi „non-binar”. Am crezut că înseamnă bisexual. Anxietatea și depresia au copleșit-o. A renunțat la școală și s-a mutat înapoi în orașul natal, unde a mers la psihiatru, având o problemă mintală preexistentă.

Apariția ei, mereu feminină, s-a schimbat dramatic. Capul ras, îmbrăcată în haine de băieți și o constantă nefericire erau camuflajul ei. A plecat de la ideea de non-binar și a ajuns să pretindă că era băiat.

Repeta tot felul de replici împrumutate de pe Internet: „Am știut dintotdeauna că e ceva în neregulă cu mine, dar nu știam ce este până când am început să vizionez videoclipuri pe Tumblr și YouTube. Când eram mică, mi-a fost frică să-ți spun că nu mă simt bine”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ceea ce spunea nu se potrivea cu nimic din trecutul ei.

Deoarece psihiatrul nu a considerat-o ca fiind transsexuală, am presupus că nu va putea primi tratamentul cu testosteron pe care ea era determinată să-l facă.

M-am înșelat. La o singură vizită, cât a durat ca să îi ia puțin sânge, Planned Parenthood le furnizează tinerilor hormonii care le netezesc drumul către schimbarea de sex. Costă câțiva dolari și semnezi doar un formular prin care îți asumi riscurile aferente tratamentului.

Aceasta este calea pe care fiica mea a luat-o la vârsta de douăzeci de ani, în pofida sfatului psihiatrului ei.

Sotul meu le-a scris celor de la Planned Parenthood, explicându-le istoricul de sănătate mentală al fiicei noastre și dându-le numele medicului ei psihiatru și numărul de telefon. Avocatul de la Planned Parenthood a răspuns că oricine are peste optsprezece ani poate să-și dea consimțământul în cunoștință de cauză.

Nu știu ce părere aveți despre celelalte servicii oferite de Planned Parenthood, gigantul avortului, dar este șocant că oferă tratamente cu hormoni, care au efecte necunoscute pe termen lung, și o fac inclusiv pentru persoane cu probleme de sănătate mintală. Lumea trebuie să afle că aceasta este noua linie de afaceri a Planned Parenthood.

Citește mai multe Mărturii ale părinților de copii transgender

Sursa: Public Discourse

Fost transgender: „Am fost femeie timp de opt ani. Operația mi-a exacerbat, nu mi-a rezolvat problemele.” O fraudă medicală a cărei ineficiență e dovedită de studii

VIDEO: Documentar ȘOC. Războiul împotriva copiilor: Scopul Educației Sexuale


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button