dizabilităţidizabilităţi fizicesindrom Down

VIDEO. Mircea Radu va prezenta la TVR un reality show cu persoane cu sindrom Down

de Redacția Stiripentruviata.ro

Mircea Radu revine la TVR, de sărbători, cu un reality show special: Down the road. Aventura. Vedeta TV va fi ghidul unor tineri extraordinari, cu sindromul Down, protagoniştii unei călătorii care schimbă viziunea asupra vieţii. Formatul original, produs în Belgia, difuzat şi în Statele Unite, a primit numeroase premii internaţionale, anunță Știrile TVR.

Down the road. Aventura este primul reality show inspiraţional care îşi propune să scoată în prim plan experienţele unor oameni speciali, tineri cu sindrom Down. Mircea Radu a declarat pe pagina sa de Facebook:

„Depășirea limitelor este argumentul suprem… Emisiunea Down the road. Aventura nu este despre destinație, ci despre drum: o călătorie presărată cu dragoste, prietenie, râsete și lacrimi. Îi vei cunoaște pe prietenii mei cu sindromul Down așa cum sunt: fără filtre.”

Emisiunea debutează la TVR în data de 23 decembrie 2019.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

VIDEO


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

2 Comments

  1. Felicitări pentru emisiune.Va vom urmări cu mare drag ! Tinerii cu Sindrom Down sunt minunați ! Pot spune ca avem si noi tineri speciali ,cu Sindrom Down,cu multe rezultate in palmaresul lor.Poate intr -o alta emisiune , vor participa și tinerii de la Asociația Dai o sansa Alexandria -Centrul de Zi Sf.Teodor.
    Multumesc,Elena Tanase

  2. Felicitări pentru o asemenea emisiune!Sunt cei mai sensibili copii,si asta o spun nu doar ca sunt cu sindromul down, o spun pentru ca asa sunt ei,sunt cei mai iubitori copii,de la ei înveți să iubești cu adevărat,ce înseamnă să dăruiește iubire….am o sora cu sindromul down si de la ea am învătat sa iubesc,sa dăruiesc iubire….sunt minunați,o sa va urmărim cu mare drag,si mi-ar plăcea sa participe si sora mea intr-o asemenea aventura.Succes in noua emisiune,si multă distractie acestor copii minunati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button