dizabilităţi

VIDEO: Lorelai Moșneguțu câștigă finala concursului „Românii au talent”

18814988_1656587324375170_2043900472695927250_o

Târgovișteana Lorelai Moșneguțu a câștigat Sezonul 7 al concursului televizat Românii au talent de la Pro TV.

Adolescenta de 14 ani a cucerit publicul și juriul și a reușit să îi inspire pe mulți: are dizabilități grave și a fost abandonată la naștere, fiind crescută de cea pe care o numește „Mama Vio”.

Practic, iubirea și încrederea pe care Mama Vio i le-a transmis, au ajutat-o pe tânără să-și cultive darul nativ al unei voci minunate și să facă ceva bun cu viața ei.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Deloc întâmplător, în finală, ea a cântat o melodie intitulată „Rise Like a Phoenix” / „Ridică-te (din cenușă) ca pasărea Phoenix”:

Romanii au talent 2017 – Finala: Lorelai Mosnegutu – Interpreteaza piesa Rise Like a Phoenix pe romaniiautalent.protv.ro

Ca o coincidență minunată și un omagiu pentru „Mama Vio”, titlul câștigat de Lorelai a venit chiar în data de 2 iunie 2017, zi în care România serbează Ziua Națională a Adopției.

Când a apărut pentru prima dată în emisiune, Lorelai a pricinuit unui blogger ieșean o meditație amară cu privire la modul în care lumea de astăzi nu mai apreciază darul vieții dacă aceasta vine sub altă formă decât aparentul standard de perfecțiune fizică.

Citește și Anda Elena Pintilie, blogger, inspirată de Lorelai Moșneguțu: „Românii au talent” la… avort

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button