familie

VIDEO: Iașiul pregătește Marșul pentru Familie pe 12 iunie 2016

6z8

La Iași s-a încheiat de curând Săptămâna pentru Familie, o serie de evenimente pentru copii și părinți organizate de Asociația Familia Tradițională și desfășurate anul acesta sub deviza: „Familia tradițională – un dar pentru umanitate” Programul a inclus ateliere pentru părinți, conferințe pe tema familiei, o expoziție cu obiecte artistice realizate de copii.

Pe 12 iunie, Asociația Familia Tradițională și Pro Vita Iași organizează Marșul pentru Familie, eveniment anual care de obicei scoate din case mii de ieșeni care doresc să-și afirme susținerea pentru familia naturală.

Anul acesta, plecare se face la ora 17.00 din Parcul Copou, iar traseul este Copou – Universitatea „Al.I. Cuza” – Fundație – Piața Unirii – Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

VIDEO: Film de promovare a Marșului pentru Familie 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button