Marşul pentru Viaţă

VIDEO. Despre Marșul pentru Viață 2018 de la Brașov, la MIX TV Brașov

de Onelia Pescaru, Facebook

Un marș pentru viață. Nu unul împotriva avortului, pentru că fiecare e liber să decidă. Și să trăiască mai apoi cu bucuria sau cu povara.

Sâmbătă, la Brașov și în alte 300 de orașe din România, simultan.

Maria e studentă la Pedagogie și conduce Asociația Studenți pentru viață.
O prietenă a fost la un pas să facă un avort, la presiunea iubitului și a familiei. Pentru că, știm toți: “ești prea tânără, ai toată viața înainte, îți vei rata cariera, nu ai bani, nu ai ce oferi copilului, te părăsesc… “

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Majoritatea zdrobitoare a avorturilor așa se motivează. Maria s-a născut în 1997. Anul în care doar 41% din sarcini au devenit copii. 59% dintre femeile însărcinate au ales avortul. Așa că Maria se simte o supraviețuitoare și a hotărât ca lupta PENTRU viață să-i fie chiar ei țel DE viață.

Geanina este asistent social și a adus pe lume 7 (da, ȘAPTE!) copii. Ei au între 15 și 2 ani. Este povestea vie care vorbește lumii despre faptul că poți avea și copii mulți și carieră. Da, în lumea în care copiii se programează, undeva între achiziționarea unui apartament în rate, între perdele, covoare și mașina (tot în rate!).

O emisiune sensibilă, care apasă multe resorturi emoționale. Și care dă de gândit.. Și care…cine știe?

VIDEO. Maria Juravle și Geanina Necula, la Mix Actual


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button