Marşul pentru Viaţă

Rugăciune pentru viață la Catedrala Ortodoxă din Cluj

de Redacția Stiripentruviata.ro

Platforma Civică ÎMPREUNĂ a organizat sâmbătă un miting la care au fost reprezentate 100 de organizații pro-viață din România.

Rugăciunea de deschidere a fost oficiată de IPS Andrei, Mitropolitul Vadului, Feleacului și Clujului.

Pe scena mitingului au mai luat cuvântul Părintele Nicolae Tănase, fondatorul Asociației Pro Vita pentru Născuți și Nenăscuți și al Așezământului de la Valea Plopului, Părintele Ioan Raza de la Asociația Mama și Copilul, avocatul Adriana Buzgar, clerici și reprezentanți ai societății civile.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Evenimentul a promovat proiecte relevante pentru mișcarea pro-viață din România, aducând în prim plan faptele uimitoare ale unor oameni care sunt modele de viață creștină civică, de la care putem învăța că iubirea pentru aproapele tău începe din pântecele mamei, din prima clipa a vieții!


În toată luna martie în țară se desfășoară Luna pentru viață, care culminează cu Marșul pentru viață.

Marșul pentru viață de la București a fost organizat online sâmbătă, 27 martie. Invitat de onoare a fost Charlotte Pence, fiica fostului Vicepreședinte SUA Mike Pence.

Arhiepiscopia Iașilor organizează duminică, 28 martie, de la ora 18:00, online, pe pagina de Facebook Pro Vita Iași, Marșul pentru viață de la Iași. Invitat de onoare este Calum Miller, medic britanic pro-viață.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button