Marşul pentru Viaţă

Papa Francisc a transmis un mesaj de susținere participanților la Marșul pentru viață din Washington

pope-franciswave-240x161

ROMA, 22 ianuarie 2014 (LifeSiteNews.com) – În dimineața aceasta, Papa Francisc a surprins susținătorii pro-viață din SUA cu un mesaj prin care își arată sprijinul pentru sutele de mii de oameni ce se pregăteau să participe la Marșul pentru Viață din Washington.

„Mă alătur Marșului pentru Viață din Washington cu rugăciunile mele. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să respectăm întreaga viață, în special a celor mai vulnerabili”, a spus Papa.

Este pentru al doilea an în care un papă trimite un mesaj personal de sprijin pentru participanții la marșul din SUA. Anul trecut, Papa Benedict al XVI-lea a transmis printr-un mesaj că „se alătură de la distanță celor care susțin viața și se roagă pentru ca liderii politici să protejeze copiii nenăscuți și să promoveze o cultură a vieții.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Sursă: LifeSiteNews

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button