Marşul pentru Viaţă

VIDEO: Luna pentru Viață 2017. Reportaj TV de la Atelierul „Pancarta mea pentru viață”

IMG-20170317-WA0006-768x1365

Pe 25 martie, românii din toate colțurile țării și din Republica Moldova își dau întâlnire la Marșul pentru viață 2017 – „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine”. Prezența fiecăruia este extrem de importantă. Prin participarea la Marșul pentru viață arătăm că ne pasă de femeile în criză de sarcină și de copiii lor.

Anul acesta, Studenți pentru Viață i-a invitat pe toți cei care vor să participe la marș să își confecționeze propriul mesaj de susținere. Asociația care sprijină tinerele mame în criză de sarcină le-a pus la dispoziție doritorilor cadrul potrivit, materialele necesare, ba chir și un speciaist care să-i îndrume pentru a face cea mai frumoasă și originală pancartă cu care să participe la Marșul pentru Viață 2017.

Reportaj Trinitas TV de la cel mai recent atelier de creație de pancarte pentru viață de la București:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button