Marşul pentru Viaţă

VIDEO. Clotilde Armand la Marșul pentru Viață: „Pentru toate femeile din România suntem aici”

Am venit pentru că m-am întâlnit cu multe femei care au nevoie de sprijin: sprijinul societății, sprijinul nostru, femei care sunt în criză, în criză de sarcină, dar care au nevoie de un sprijin: sprijin material, sprijin moral. Nu le uităm. Vreau să spun că suntem cu ele, că putem să le susținem și că, pentru toate femeile din România, suntem aici.

Am venit aici cu familia mea. Este o familie privilegiată, pentru că eu am avut sprijinul de care am avut nevoie. Când am avut nevoie de ajutorul familiei mele, de ajutorul soțului meu, a fost aici, alături de mine. Din păcate, sunt foarte multe femei care nu au acest ajutor, acest sprijin. Și noi, care suntem privilegiați, vrem să le spunem acestor femei că ne gândim la ele și că suferim cu ele.

VIDEO

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button