familielibertate de conștiință

Un polițist american a lăsat 100 de dolari bacșiș și un mesaj emoționant unei chelnerițe însărcinată în luna a șaptea

Brian Cadigan, din orașul Sewell, statul american New Jersey, a împărtășit pe Facebook experiența recentă prin care a trecut fiica sa.

Însărcinată în luna a șaptea, aceasta este în continuare chelneriță într-un restaurant pentru a strânge cât mai mulți bani pentru copil. În weekend a avut un client, polițist, care, după ce a luat prânzul, i-a lăsat tinerei însărcinate un bacșiș de 100 de dolari și un mesaj pe nota de plată în valoare de 8,75 dolari.

„Bucură-te pentru prima (sarcină). Nu o vei uita niciodată!”, a scris generosul polițist, care dorește să își păstreze anonimatul, după ce mass media a început să se intereseze asupra identității sale, în urma numeroaselor like-uri primite pe Facebook de către tatăl fetei.

Sursă: foxnews.com

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button