libertate de conștiință

UE obligă statele membre să adopte politici contra familiei și vieții, spune un fost europarlamentar

Dana_Scallon-240x180

de Peter Baklinski, 27 martie 2014, LifeSiteNews.com

Dana Rosemary Scallon a devenit celebră în Irlanda după ce a câștigat concursul muzical Eurovision în 1970.

Celebritatea i-a câștigat și mandatul de europarlamentar între 1999 și 2004.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Într-un interviu recent publicat de LifeSiteNews.com, ea afirmă că înăsprirea legilor europene care-și propun să combată discriminarea nu va face decât să le interzică creștinilor să-și mai mărturisească public convingerile.

Din experiența sa de europarlamentar, Dana Scallon își amintește cum la nivelul PE se promova agresiv agenda pro-avort, iar țările care refuzau să adere la ea nu primeau finanțare.

„Constituția irlandeză era piatra de poticnire a Europei în ceea ce privește avortul și protejarea familiei”, spune ea, arătând că i-a fost clar după numai câteva luni de mandat că Parlamentul European avea un program anti-familie și anti-viață, pe care făcea tot posibilul să-l facă adoptat de către toate statele membre.

Ea dă drept exemplu Carta Europeană a Drepturilor Fundamentale, care conține definiții ambigui și edulcorate, pe care statele au fost presate să le ratifice ca atare.

Scallon a mai spus că recenta respingere de către Irlanda a protecției pentru copiii nenăscuți și efortul de a redefini familia și căsătoria sunt directive venite de la UE:

„Oare oamenii din țară chiar cereau asta? Nu! Motivul a fost că așa s-a decis la nivel european”.

Dar fosta cântăreață încheie pe un ton optimist, arătând că oamenii înrădăcinați în adevăr și iubire pot birui orice Goliat, cu putere de sus.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button