avort

Trailerul filmului documentar „Blood Money" – "Bani însângerați"

Este primul documentar care ridică cortina cu care sistemul politic și de mass-media au drapat industria avortului. Un film care rupe tăcerea și prezintă adevăruri concrete despre crima, durerea și traumele industriei avortului, ascunse până în prezent prin lipsa de informare și minciună.

Filmul vorbește despre industria avorționistă din Statele Unite și prezintă mărturii șocante ale unor foști deținători de clinici specializate în avorturi, mărturii ale doctorilor care au făcut avorturi, ale unor femei care au trecut prin experiența dureroasă a avortului, statistici care arată efectele avorturilor asupra tinerelor adolescente și multe altele.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
*

– Pusesem la punct un întreg plan de vânzare a avorturilor: se numea „educație sexuală”.


Ideea era să le anihilăm tinerilor pudoarea firească, să-i separăm de părinți și de valori. Să devenim specialiștii sexologi din viața lor, în așa fel încât ei să apeleze la noi, iar noi să le dăm o doză mică de anticoncepționale (din cauza căreia fetele rămâneau însărcinate) sau un prezervativ defect.


Trebuie să vedeți acest film.


– Ținta noastră era de 3 până la 5 avorturi pe persoană, la fetele cu vârsta între 13 si 19 ani.


– Pur și simplu nu se poate calcula mulțimea de persoane care au fost afectate de avorturi.


– Pentru mine, avortul reprezintă exploatarea maximă a femeii.


– E un lucru atât de ascuns și considerat atât de rusinos, încât multe femei nu spun nimănui că au făcut avort. Nu spun nimic – timp de 20, 30, 40, 55 de ani! Își duc o traumă adâncă, în tăcere.


În America, sunt avortați zilnic 3500 de copii.


– În Raportul Senatului Statelor Unite, se mentionează:„Medicii, biologii și alți oameni de știință concură asupra faptului că momentul concepției marchează începutul vieții unei ființe umane – o ființă vie, care este membră a speciei umane. Există un acord copleșitor în privința acestui aspect, în nenumărate lucrări medicale, biologice și științifice.”

– Planificarea familială este în plină extindere astăzi; se construiesc clinici uriașe profilate pe avorturi, acesta fiind un stadiu care este preliminar medicinii sociale.


– Sunt mulți bani în joc. Nu primeam niciodată cecuri; întotdeauna încurajam femeile să ne plătească în bani gheată.


– De ce?


– Păi, pentru că n-ai nevoie să mai raportezi sumele încasate în numerar!…


– Când lupți pentru viața ta, trebuie să știi PENTRU CE lupți.


Iar dacă lucrul pentru care lupti e VIATA, cum poti să distrugi o viată, pentru a duce această luptă?!


Adevărul nu poate fi îngropat.


– Deci, eu lupt așa de tare ca să mă salvez pe mine, încât o să omor pe altcineva ca să obțin asta!


– Recunosc că am fost implicată în uciderea a 35000 de bebelusi.

– Adevărul despre urmările pe care avortul le are asupra femeilor a iesit, efectiv, la lumină, ca să nu mai vorbim despre ceea ce le face bebelusilor nenăscuti – bebelușilor noștri morți. Totul se sfârșește.
Mărturia cutremurătoare a lui Caroll Everett, fostă patroană de clinică de avorturi, responsabilă pentru 35.000 de copii uciși.


*
Proiectul de lege privind înființarea cabinetelor de consiliere pentru criza de sarcină NU interzice avortul, ci sprijină femeia, copilul și familia!

Citițaici textul proiectului.
Susțineți acest proiect scriindu-le celor care pot lua o poziție publică în această privință.
Dacă doriți să traduceți acest articol sau altele care apără viața copiilor nenăscuți, scrieți un mail la adresa blog.stefania1@gmail.com. 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button