avort

La fiecare 94 de secunde Planned Parenthood vindecă o femeie de boala teribilă numită sarcină


11 ianuarie 2013(LiveActionNews.org) Sunt atât de încântată, dragii mei! Încântată și plină de inspirație. Vedeți, tocmai am aflat că în 2012 Planned Parenthood a vindecat 330 000 de femei de o boală teribilă și periculoasă. Mă refer, desigur, la sarcină.
Doar cu micuța suma de 542,4 milioane de dolari din banii contribuabilului, curajoșii și dedicații funcționari publici ai Planned Parenthood au fost capabili să vindece o femeie la fiecare 94 de secunde. Ați auzit bine: în 2012, la fiecare 94 de secunde o femeie a fost eliberată de groaznică soartă a sarcinii și a nașterii. Poate voi nu sunteți familiarizați cu acea operație care salvează vieți numită avort, dar eu îmi petrec mult timp citind documentație care discută dreptul la alegere, deci lăsați-mă să vă explic ce înseamnă, pe baza a ceea ce am învățat:
După ce face acasă o petrecere-ritual de însănătoșire împreună cu prietenele ei, femeia se duce la Planned Parenthood unde este escortată să treacă de un grup violent de fanatici anti-avort care țipă și agită arme ca să poată intra într-o oază de liniște și rațiune. În sala de așteptare a Planned Parenthood tânăra femeie e așezată cu mare grijă într-un scaun roz capitonat, i se dă o ceașcă de ceai de ierburi, apoi e sfătuita sincer și amănunțit de un consilier acreditat în legătură cu diferitele opțiuni pe care le are.
(Admițând, bineînțeles, că sala de așteptare în care se afla nu e distrusă de bombă vreunui fanatic care urăște femeile și divinizează fetușii, lucru care se întâmplă aproape în fiecare zi!)
În momentul în care realizează că avortul este singura alegere cu adevărat inteligentă pe care-o poate face, care-i dă înapoi controlul și o face să scape de nedoritul parazit extraterestru care crește înăuntrul ei, femeia poate să vorbească timp îndelungat cu un doctor sfătos ca un bunic care-i vorbește la per-tu și îi pune întrebări iscoditoare și personale într-un efort sincer s-o înțeleagă la un nivel spiritual.
(În statul Texas, femeia e apoi atașată de un scaun ca la un dentist din secolul 19, i se țin ochii deschiși cu forța ca în scena aceea din ‘Portocala mecanica’ și i se arata o sonogramă cu grămada de celule care-i invadează corpul pe un ecran TV plasmă de 52 de inch în timp ce o voce înfricoșătoare îi descrie fetusul în mod amenințător și o numește târfă)
Acum vine momentul avortului, în care o masă gelatinoasa, care încă nu seamănă nici pe departe cu un copil, e extrasă în mod iubitor din uterul femeii de către bătrânul doctor cu alură de bunic, în timp ce o asistentă grijulie îi ține mâna femeii, o privește în ochi și-i reamintește că nu e în nici un fel responsabilă pentru prezența masei gelatinoase și că nu are nici o responsabilitate în privința ei.
Avortul în sine nu e dureros, e ca un fel de mâncărime. Când totul s-a terminat, e ca un sentiment de însănătoșire profundă și luminare spirituală. Familia femeii e invitată în sala de recuperare, unde toată lumea mănâncă fructe proaspete și recită poeme din Sylvia Plath.
Acuma, tu poți fi unul din puținii oameni rămași în țara asta care nu s-a eliberat de secole de îndoctrinare patriarhală religioasă. Ai putea să te gândești că nu e bine ca banii contribuabilului să plătească pentru avorturi. Ce să zic: în primul rând nu ai deloc dreptate. În al doilea rând, Planned Parenthood nu folosește pentru avorturi nici unul din banii tăi amărâți de contribuabil. Pentru că ei au o grămadă de bani! Au bunuri în valoare de 1,2 miliarde de dolari, așa că nu e nevoie de nici un chirurg super-deștept ca să-și dea seama că ei îți pot folosi banii pentru alte chestii pe care le practică, gen, aaa, mă gândesc că poate chestii legate de cancer?… Și… a, da: prezervative! – Și folosesc proprii lor bani ca să ofere avorturi gratuite, altruiste și non-profit unor femei care au nevoie de ele.
Timp de mii de ani femeile care rămâneau însărcinate n-au avut de ales decât să sufere rezultatele oribile ale sarcinii: creșterea în greutate, grețurile, opinia că hainele de copii sunt drăguțe, durerea incomparabilă a travaliului și a nașterii și în cele din urmă povara devastatoare de suflete care este maternitatea.
Dar acum, mulțumită oamenilor drăguți – nu, angelici! – De la Planned Parenthood, femeile pot evita toate acestea, și cu o simplă procedură, total lipsită de risc, luminată spiritual și care-i redă controlul personal, pot fi lipsite complet de non-persoana tumorală pe care o incubează fără voia lor și de boala periculoasă, de prea multe ori fatală, a sarcinii.
Una la 94 de secunde. Ca țară ar trebui să fim mândri de asta.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button