Marşul pentru Viaţă

Tinerii voluntari pregătesc Marșul pentru viață 2024 de la București: Noul traseu

de Redacția Stiripentruviata.ro

Voluntarii asociațiilor Studenți pentru viață și România pentru viață au început pregătirile pentru organizarea celui mare eveniment pro-viață din România: Marșul pentru viață 2024. Ei au anunțat traseul manifestării de la București.

Marșul pentru viață 2024 are tema „Construim împreună pentru viață” și, la București, are loc în data de 30 martie, pe traseul Piața Universității – Bd Regina Elisabeta – Bd Schitu Măgureanu – Parcul Izvor.

Apelul la voluntari este încă deschis. Ei se vor putea implica în pregătirile dinaintea evenimentului și în acțiunile de promovare, dar și în ziua marșului, când pot ajuta, înainte de plecarea pe traseu, cu împărțirea pancartelor, cu videoclipuri pentru rețelele de socializare și altele asemenea, a explicat Teodora Diana Paul, Președinta Asociației Studenți pentru viață București.

Astfel, tinerii „vor putea să contribuie mai mult la construirea unei culturi a vieții în România”, a spus tânăra.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Dacă ești pasionat de coordonare de proiecte, de organizare, de foto-video, de grafică, sau vrei să ajuți în orice fel la organizarea celui mai mare eveniment pro-viață din România, completează formularul de înscriere.

Cel mai mare eveniment pro-viață din România

Marșul pentru viață este punctul culminant al unei serii mai ample de manifestări pro-viață organizate anual în luna martie sub numele generic de Luna pentru viață.

În 2023, Luna și Marșul pentru viață s-au desfășurat în 1100 de localități din România și Republica Moldova. Anul acesta, evenimentul ajunge la a 14-a ediție națională și a 10-a de peste Prut.

Mișcarea nu se concentrează pe interdicții, ci promovează schimbări legislative afirmative, care să creeze mediul propice pentru creșterea copiilor și sprijinirea femeilor.

Principalele propuneri ale mișcării Marșul pentru viață România și Republica Moldova vizează înființarea de cât mai multe centre de sprijin pentru femeile însărcinate și politici publice care să le ajute mai mult.

Vezi și:

#Savethedate: 30 martie 2024, data Marșului pentru Viață România și Republica Moldova


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button