criza de sarcină

Târguri de mărțișoare: România pentru viață a strâns 1000 de euro pentru mamele în criză de sarcină

de Redacția Stiripentruviata.ro

Luna pentru viață 2022 a început la București cu o strângere de fonduri pentru mamele în criză de sarcină prin intermediul a trei târguri caritabile de mărțișoare.

Mărțișoarele confecționate au fost vândute de voluntarii asociației în acest weekend la parohiile „Sf. Grigorie Palama”, „Sf. Elefterie” și „Delea Veche” din Capitală. Creațiile lor au strâns 5.129 de lei, adică peste 1.000 de euro, pentru mamele în criză de sarcină.

Banii vor fi utilizați pentru a sprijini activitatea celor două centre de consiliere pentru femei în criză de sarcină, Centrul de consiliere și informare „Sf. Împărăteasă Elena” și Centrul de consiliere și sprijin pentru părinți și copii „Sf. Alexandra Împărăteasa”, din București, înființare de Asociația pentru sprijinirea familiei și a copilului.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Marșul pentru viață 2022 este un eveniment public de conștientizarea a valorii vieții umane începând de la concepție și a nevoii de sprijin pentru mamele în criză de sarcină care vor să-și nască copiii.

Evenimentul reprezintă punctul culminant al Lunii pentru viață 2022, serie de manifestări pro-viață care se desfășoară anual pe tot parcursul lunii martie.

Anul acesta, organizatorii au ales data de 26 martie pentru desfășurarea marșurilor locale pentru viață. Tema marșului din acest an, comună în România și Republica Moldova, este „Egalitate, echitate și sprijin – din prima secundă și întreaga viață”.Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button