familie

Țara are nevoie de voi și de știrile pentru viață!

Dragi prieteni,

V-ați trezit de dimineață cu gândul de a face o faptă bună? Sau poate deja sunteți alarmați că se termină ziua și nu ați făcut o faptă bună? Ați făcut deja o faptă bună, dar aveți o mătușă care este dornică să facă și ea una? Ori, cel mai bine, iubiți viața și pe oameni?

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Pentru toți cei care se află în situațiile de mai sus,


Redacția Știri pentru viață lansează două anunțuri:

1. Căutăm voluntari

Nu contează vârsta, înălțimea, greutatea sau profesia.
Nu contează ce știți să faceți. Vom găsi tuturor ceva de lucru:

-de tradus articole

-de sintetizat articole din presa internațională

-de făcut muncă de cercetare pe Internet

-de făcut promovare pe Internet

-de subtitrat videoclipuri etc.

Important este să doriți să ajutați.


Nu vă îngrijorați, nu trebuie să vă deplasați de acasă!


Marea majoritate a materialelor noastre sunt articole pentru-viață traduse din presa internațională. Astfel, printre altele, avem nevoie și de traducători voluntari. Și nu doar de engleză. Ne interesează orice limbă de circulație internațională.

Va trebui ca traducătorii să dea și o mică probă. Din păcate, suntem un colectiv redacțional atât de mic, încât nu avem timp să corectăm texte care au deficiențe de traducere.

Avem două propuneri chiar și pentru cei care, deși doresc să fie voluntari, nu au timp. Dați Like paginii noastre de Facebook – durează doar o secundă. Când considerați că un articol este folositor și altora, transmiteți-l prietenilor voștri – durează câteva secunde.

 2. Avem nevoie de sprijin financiar

În următoarele trei luni de zile vrem să continuăm proiectele începute și să inițiem altele noi. Pentru aceasta este nevoie să plătim cei doi angajați, dar va fi nevoie și de angajarea altor persoane. Un buget realist pentru această perioadă este de 6.000 euro. Menționăm că acest buget este de fapt completat cu o mult mai mare componentă de muncă voluntară. El reprezintă cheltuieli strict necesare care nu se pot acoperi prin voluntariat. De exemplu, una dintre dorințele noastre este deschiderea unor saituri care să adreseze un mesaj pentru viață unor grupe de vârstă diferite.  Pentru a putea face acest pas este nevoie de 130 de lei pentru fiecare dintre cele șase domenii noi pe care ne dorim să le achiziționăm. În lipsa acestor sume, relativ mici, lansarea respectivelor saituri se amână de câteva luni.

Conturile asociației ProValori Media sunt:

RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246- EUR

Cu 2% poți să fii provalori 100%

Dacă doriți să  direcționați 2% din impozitul vostru, ne puteți scrie pe adresa  noastră de contact și vă vom furniza Declarațiile 230 sau 200, completate cu datele asociației Provalori Media.

Cu 20% poți să fii provalori 100%

Conform Legii 571/ 2003 privind Codul fiscal, art 21 alin. (4) litera p),

Companiile plătitoare de impozit pe profit pot direcționa maxim 20% din impozitul pe profit pentru sponsorizarea organizațiilor non-profit. Acest tip de sponsorizare nu presupune cheltuieli suplimentare și nu afectează profitul net al companiei. Doar alegeți destinația unei părți din impozitul pe profit, care, în lipsa sponsorizării, ar ajunge oricum la stat. 

Vă așteptăm cu drag să ne scrieți pe oricare din adresele noastre de contact pentru a vă putea da mai multe informații privind atât activitatea de voluntariat, cât și ajutorul financiar.

redactie@stiripentruviata.ro

contact@provalorimedia.ro

provalorimedia@gmail.com

 

Această campanie se desfășoară în perioada 7-13 aprilie 2014.

Vă mulțumim!

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button