familieMarxism cultural

„Sunt pro-european și anti-căsătorie / familie LGBT care să adopte copii. Europa să mă accepte împreună cu ț-șpe milioane de români, bulgari, slovaci. Elementul românesc a rezistat datorită prolificului ȚĂRAN român, care a făcut de la 4 copii în sus”

Foto: Delia Marga – arhivă personală

„Adevărul” a publicat de curând o analiză care concluzionează că referendumul pentru căsătorie ar reprezenta o chestiune de securitate națională nu pentru că este vorba despre viitorul familiei românești, ci pentru că problema ar putea fi instrumentată de regimul Putin în favoarea consolidării influenței acestuia în România.

Redăm (cu sublinierile redacției) răspunsul comentatorului Gugu la alegațiile din articol:

…da, cred în valorile democratice ale Uniunii Europene, cred în valorile părinților fondatori ai UE: Jean Monnet, Robert Schumann, Konrad Adenauer, etc… Și nu, nu cred în valorile LGBT care proclamă căsătoria gay și adopția copiilor în familiile LGBT. Cu LGBT, ca indivizi, nu am nimic împotriva a ceea ce fac ei în dormitor, și sunt de acord să se numească parteneriat legătura lor, cu drept de moștenire, etc… drepturi identice unei familii normale. Dar protestez cu vehemență împotriva căsătoriei (deci denumirii de ”familie”) LGBT!!!! Sunt pro-european și anti-căsătorie / familie LGBT care să adopte copii. Europa să mă accepte, pe mine și pe încă vreo ț-șpte milioane de români, bulgari, slovaci și etc. … Repet… LGBT: jos labele de pe copiii noștri!!!! Elementul românesc a rezistat în Ardeal de-a lungul a 1000 de ani de împărăție austro-ungară datorită prolificului ȚĂRAN român, care a făcut de la 4 copii în sus: 5,6,7,… 12… Ungurul și sasul și țipțerul făceau maxim 2 copii, să nu li se împrăștie averea, zestrea…. Mama a mai avut 11 frați, noi suntem 4 frați…. Extrapolând România există azi pentru că ȚĂRANUL român și-a făcut datoria cu virilitate! Să-i mulțumim TĂRANULUI român că ne-a dat o țară, fiind prolific 2000 de ani, rezistând astfel în fața cotropitorilor unguri și sașilor colonialiști!!!!!!! România va dispărea când elementul creștin și familia tradițională nu vor mai rezista în fața political correctness-ului, când membrii LGBT vor forma familii și vor adopta copii. De aceea consider TRĂDĂTORI DE ȚARĂ pe toți membrii LGBT din România care nu stau în banca lor liniștiți și care se agită împotriva familiei bazate numai pe căsătoria bărbat – femeie. Repet: să-și facă parteneriate și orgii sexuale LGBT fără să știu eu de ele… n-am treabă, dar SĂ LASE FAMILIA ÎN PACE!!!!! Cei ce se vor ridica împotriva familiei tradiționale în România se vor numi TRĂDĂTORI DE ȚARĂ, în opinia mea. Și îi voi trata ca atare… ca pe trădătorii de țară adică…. Demni să înfunde pușcăria – asta e opinia mea.

Clic aici pentru comentariile despre analiza LARICS postate de cititori la adevarul.ro

Citește și O bucureșteană pe Facebook, despre analiza LARICS: Organizațiile pro-homosexualitate și pretins pro-europene par să fi făcut fix jocul forțelor pe care pretind că le combat (cele ale lui Putin)

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button