miracolul vieţii

SUA: În 15 ani, o bunicuță a tricotat 11.000 de căciulițe pentru bebelușii de la maternitatea locală

de Redacția Stiripentruviata.ro

Jeanie Shaffer, o pensionară de 90 de ani din Maryland, SUA, își petrece serile tricotând căciulițe pentru nou-născuții de la maternitatea locală. În ultimii 15 ani, a făcut 11.000 de căciulițe și nu intenționează să se oprească.

Pentru a celebra generozitatea ei, spitalul le-a cerut părinților să posteze pe Facebook poze cu bebelușii lor purtând căciulița tricotată de bunicuță. Răspunsurile au curs, iar maternitatea UPMC Western Maryland a făcut un album, pe care i l-a dăruit doamnei.

„Nu am crezut că tichiuțele mele vor fi atât de apreciate. Mă bucur și sunt mândră că le pot oferi bebelușilor puțină căldură la început de viață”, a declarat Jeanie Shaffer când a fost invitată în celebra emisiune Good Morning America de la ABC TV.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

O soră medicală a declarat că nou-născuții primesc căciulița imediat ce sunt uscați pe cap. „Îi ajută să-și păstreze temperatura corporală.”

Ca răspuns la îndemnul spitalului, părinții au postat bucuroși fotografii cu copiii lor purtând la naștere căciulița tricotată de bunicuța Jeanie.

Bebe purtând tichiuța tricotată de Jeanie. Foto: UPMC Western Maryland

Au fost postate și fotografii cu nepoatele lui Jeanie, Isabella și Lyla, iar fiica ei și mama fetițelor a scris: „Ce special să știu că mama tricotase căciulițele pentru scumpele noastre!”

Altă familie a subliniat că tichia tricotată de Jeanie le-a calmat imediat copilul.

Vioaia nonagenară a declarat că speră să trăiască 100 de ani și să poată tricota în continuare căciulițe pentru omuleții proaspăt aduși pe lume.

Foto: Krystle Wack via Facebook / UPMC Western Maryland


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button