familie

Studenții ieșeni și-au arătat recunoștința față de mamele cu mulți copii

Departamentul Pro Vita al Arhiepiscopiei Iașilor, a organizat luni cu ajutorul studenților ieșeni de la Comunicare și Relații Publice evenimentul „Cu dragoste, pentru mame”.

Acțiunea din 28 mai 2018 a fost dedicată mamelor cu familii numeroase din județul Iași, înscrise în cadrul Programului de solidaritate pentru familia cu mulți copii – Sf. Stelian, informează Doxologia.

Cele 15 mame au participat la o serie de activități în cadrul cărora au fost apreciate pentru efortul depus în creșterea și educarea propriilor copii și pentru contribuția pe care au adus-o în societate.

În prima parte a zilei, ele s-au rugat în Biserica Sfântul Haralambie la Sfânta Liturghie.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

La cantina bisericii, unde au luat masa, mamele au împărtășit experiențele de viață, au povestit momentele dificile, dar și pe cele mai fericite care le-au colorat viața de familie.

Mamele au primit diplome de apreciere și cadouri: icoane, cărți despre viața de familie și abonamente la revista Familia Ortodoxă.

În a doua parte a zilei beneficiarele proiectului au vizitat principalele repere turistice din Iași între care și Catedrala Mitropolitană, unde au adus cinstire moaștelor Sfintei Parascheva.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul studenților de la specializarea Comunicare și Relații Publice, din cadrul Facultății de Filosofie și Științe Social – Politice a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, care desfășoară practica de specialitate la Departamentul Pro Vita.

FOTO

Pro Vita Iași aparține Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor care funcționează din anul 2011 și are ca obiectiv salvarea, protejarea și îmbunătățirea vieții. Proiectele principale se concentrează în jurul informării și consilierii tinerilor, ajutorarea femeilor însărcinate aflate în dificultate, salvarea copiilor de la avort și sprijinirea familiilor cu mulți copiii. Mai multe detalii puteți afla pe site-ul oficial, pe pagina de Facebook și la numărul verde 0800 800 116, disponibil non-stop pentru femeile sau familiile care se confruntă cu o sarcină neașteptată și au nevoie de sprijin.
Sursa: Basilica.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button