familie

Un artist italian a pictat holul și saloanele secției de pediatrie a Institutului de Ocrotire a Mamei și Copilului din București

Gregorio Mancino este pictor italian și ambasador UNICEF. Misiunea lui este să aducă, prin picturi viu colorate, un zâmbet pe fața tuturor.

Prin intermediul unei companii private, Gregorio a ajuns în România, la Institutul pentru Sănătatea Mamei și Copilului. Aici, pictorul a reușit să redecoreze prin diferite picturi colorate spațiile pe care unii copii ajung să le considere acasă o lungă perioadă de timp. Holul secției a fost deja pictat, iar în scurt timp, și saloanele.

Medicii din spital spun că au reușit să renoveze întreaga secție cu fonduri primite de la companii private, iar în mai puțin de două săptămâni lucrările vor fi încheiate, însă vor mai avea nevoie de noi donații pentru a renova și dota compartimentul de primiri urgențe.

Părinții micuților care vin la institut sunt încântați de schimbările aduse.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursă: stiri.tvr.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button