familiehomosexualitateMarxism cultural

Comentariile cititorilor la o postare a lui Vlad Levente Viski, de la asociația pro-homosexualitate MozaiQ

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Vlad Levente Viski, activist pentru drepturile persoanelor LGBT (lesbiene, gay, bisexuali și persoane trans) la asociația MozaiQ, a publicat un articol pe platforma adevarul.ro, intitulat „Violența Coaliției pentru Familie”, în care pretinde că unul din organizatorii unui eveniment pro-homosexualitate ar fi fost amenințat cu moartea prin telefon de către un susținător al Coaliției pentru Familie.

Iată câteva pasaje din articol:

În toată această perioadă, homosexualitatea a fost constant patologizată, într-o manieră care i-ar face invidioși pe cei mai experimentați activiști anti-gay. Constant, de-a lungul acestui an, Coaliția pentru Familie ne-a negat nu doar drepturile, ci ne-a negat pe noi ca oameni, a încercat (și încearcă) să ne anihileze identitatea. (…)

Coaliția pentru Familie s-a asociat încă de la înființare cu personaje dubioase moral, cu părți ale extremei drepte, a facilitat difuzarea în spațiul public a unor conspirații, a promovat site-uri ultra-conservatoare, a aplaudat cu aplomb victoria lui Donald Trump, a folosit consilieri asociați cu dreapta conservatoare-baptistă din SUA. (…)

Niciodată Coaliția nu a ieșit cu un mesaj pozitiv despre minoritățile sexuale și de gen. Niciodată Coaliția nu a ieșit să se pronunțe împotriva limbajului violent în spațiul public. Niciodată Coaliția nu a dorit un dialog real pe tema orientării sexuale, a identității de gen, a drepturilor cetățenești. S-a dorit crearea unui mediu ostil, demonizarea unui întreg grup. Astăzi, lucrurile au ajuns prea departe.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Redăm câteva comentarii ale cititorilor de pe Facebook:

Dumitru Bogdan: (…) este una sa spui ca „negrii/evreii/imigranți/femeile/gayii trebuie sa moara” si alta sa spui: in opinia mea „negrii/evreii, etc.”, greșesc, pentru ca….. in primul caz, este datoria statului sa asigure integritatea fizica a tuturor cetarenilor, si sa-i penalizeze pe cei care instiga la violenta. In al doilea caz, este vorba de gândire liberă, Argument, dezbatere, esența progresului de orice fel. (…)

Manole Teodorescu: Ura unora din LGBT , ca dvs, versus cei ‘normali’ cum se numeste? Dar ura impotriva crestinilor cum se numeste? Dar limba de lemn, ‘corectitudinea politica’ marxista, ce legatura are cu mama Rusie? Unde sunt acei LG agresati sau dati afara de la serviciu? Dar pogromul… de care tot faceti vorbire? Dar blasfemia de a va asemana cu evreii omorati de nazisti cum se numeste?

Bobby Balcaneanu: Unii se lauda ca-s romani, alții ca-s creștini, alții ca nu-s heteorsexuali. Nu văd care e problema, fiecare cu ce poate

Aurel Mocanu: Un ascultator intreaba la Radio Erevan: – E adevarat ca Piotr Ilici Ceaikovschi a fost homosexual? Comentatorul raspunde: – Da, dar poporul rus nu-l iubeste numai pentru aceasta!

Redăm câteva comentarii ale cititorilor de pe platforma Adevărul.ro:

blue cata-2 cata daia men mos-ion-r-2

vv

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button