homosexualitate

Statele Unite: Sărut homosexual între băieți de 13 ani într-un serial pentru adolescenți

baiser-homosexuel-13-ans-serie-LGBT-e1425664899208

Sursa: reinformation.tv, 6 marttie 2015

Începând cu luna iunie 2013, canalul american ABC Family (Disney Group), difuzează un serial, The Foster, despre aventurile unui cuplu de lesbiene care-și cresc împreună copiii biologici sau adoptați, scenariul aparținând actorului declarat homosexual , “căsătorit” și activist LGBT Peter Paige .

Ultima găselniță: cel mai tânăr sărut homosexual din istoria televiziunii, între doi băieți de 13 ani, lansat într/un episod din luna martie a.c.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Peter Paige nu-și ascunde obiectivul: acela de a normaliza LGBT prin intermediul televiziunii. El a introdus cu mândrie un personaj transgender în sezonul de anul trecut.

Sărutul a fost desigur mediatizat, iar Daily Beast explică, cu încântare, că este o legătură între doi copii de 13 ani, între care “chimia în fierbere s-a manifestat într-un flirt subtil și reciproc.” Compară povestea lor cu cea dintre… Romeo și Julieta!

O poveste care, însă, nu este pe gustul tuturor. Dezaprobarea, totuși, nu datează de azi: asociația americană “Un milion de mame” a solicitat deja boicotarea serialului de la început, afirmând că nu a fost explicat modul în care au fost concepuți copiii biologici ai celor două lesbiene.

Ca să se apere, activistul LGBT Peter Paige a spus: “Cei care pretind să judece ar trebui să urmărescă și să vadă cât de atent și de cast a fost tratat subiectul. Noi nu suntem acolo pentru a dramatiza sau exploata pe nimeni.” Asta este chiar mai rău: povestea de “dragoste” dintre cei doi băieți de 13 ani este prezentată într-o manieră perfect inofensivă.

Dar presa este aici pentru a promova spectacolul. Site-ul Vulture.com l-a numit “cel mai bun serial pentru adolescenți” în 2014, iar Boston Herald a susținut, în 2013, că serialul ”se joacă ingenios cu visele și speranțele tinerilor.”

Ingenios, desigur, dar scopul acestor programe “culturale” este clar: de a contribui la legitimarea comportamentului homosexual în rândul tinerilor. Și de ce nu și a pedofiliei?

Traducere și prelucrare: Liliana Puescu

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieți pe adresa provalorimedia@gmail.com

În afară de traducerea unor articole avem nevoie și de voluntari care să realizeze prescurtări în limba română ale unor articole din engleză. Mai multe detalii le puteți afla aici.

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button