homosexualitateMarxism cultural

În ciuda presiunilor pe linie de comandă, un militar suedez refuză participarea la parada homosexualilor, pe care o caracterizează drept acțiune politică

pridesoldat-jpg

Un militar al Armatei Suedeze risca sa fie concediat pentru ca a refuzat sa participe la Parada Gay din Stockholm din aceasta vara.

Acesta ar fi trebuit să se afle la volanul unuia dintre camioanele armatei suedeze care au defilat la parada homosexualilor, dar a decis să spună NU și să încalce astfel rigorile militare.

Militarului i s-a pus in vedere ca este obligatie de serviciu, insa el a spus ca Fortele Armate nu ar trebui sa participe „in asemenea golanie”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Contactat de televiziune, militarul, al carui nume nu a fost dezvaluit, a declarat ca nu are nimic impotriva evenimentului, dar vrea sa faca uz de dreptul sau democratic de a nu participa, deoarece considera evenimentul drept actiune politica.

Sursa: SVT Niheter

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button