miracolul vieţii

„Sounds Of The Unborn”, primul album înregistrat de un copil nenăscut

de Redacția Stiripentruviata.ro

Casa de producție muzicală Sacred Bones va lansa în aprilie un album de debut al unui copil nenăscut: fetița Luca Yupanqui a fost înregistrată în timp ce ea se afla în pântecele mamei.

Luca Yupanqui este fetița artiştilor Elizabeth Hart, basistă în grupul de rock experimental Psychic Ills, şi Iván Diaz Mathé.

„Este primul album creat de o persoană încă aflată în pântecele mamei, expresia unui suflet care încă nu a văzut lumina zilei și nici nu a respirat încă pentru prima dată”, se afirmă într-un comunicat al casei de producție.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Albumul a fost înregistrat folosindu-se tehnologia biosonică MIDI, care a captat mișcările copilului din uter, transformând impulsuri electromagnetice în sunet. 

După cinci ore de înregistrare, părinții au editat şi mixat rezultatul, încercând să intervină cât mai puţin pentru a permite „mesajului lui Luca să rămână în forma sa brută”.

Yupanqui se născuse deja și a fost prezentă la sesiunile de mixare, părând să recunoască sunetele.

„Deschidea ochii larg și se uita la părinți, de parcă recunoștea sunetele pe care chiar ea le făcea în burta mamei, de parcă își dădea seama că părinții revedeau ritualul care i-a unit în persoana ei”, mai precizează comunicatul de lansare.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button