familie

Sorin Cigher, pastor baptist, către parlamentari: „Cum vă veți uita în ochii copiilor, știind că ați vorbit de la tribuna parlamentului împotriva familiei? A cui voce sunteți în parlament?”

Pe 19 august 2017, Sorin Cigher, pastor al Bisericii Baptiste „Sion” din Sibiu, a postat pe profilul personal de Facebook următorul mesaj către parlamentarii români care susțin că referendumul pentru căsătorie îi lezează pe cetățenii români de orientare homosexuală:

Îi poți privi în ochi?

La o conferință ce a avut loc recent, la Sibiu, i-am adresat câteva întrebări unui deputat foarte înverșunat împotriva Coaliției pentru familie: Cum vă priviți în ochi părinții, bunicii, știindu-vă un susținător necruțător al homosexualilor? Cum vă veți uita, într-o zi, în ochii copiilor dumneavoastră, știind că ați vorbit de la tribuna parlamentului împotriva familiei? A cui voce sunteți în parlament? Cine v-a trimis acolo? Nu cumva noi v-am ales, cei care avem familii și promovăm normalitatea?

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Domnul deputat a tăcut mâlc, iar când a avut dreptul la replică, a încercat să improvizeze ceva, însă a dat-o din colț în colț, s-a scuzat politicienește.

Privirea nevinovată a copiilor noștri nu îi sensibilizează pe acești susținători care încearcă să devină populari prin intruziune. România nu are nevoie de legalizarea păcatului. Avem multe alte chestiuni serioase de rezolvat…

Nu pot să înțeleg cum acești susținători ai perversiunilor sexuale îi privesc în ochi pe părinții, rudeniile, vecinii lor, oameni normali? Cum se vor uita în ochii fetelor lor, care într-o zi vor fi mirese, sau ai băieților, care într-o zi vor fi miri? În varianta cea mai sumbră, probabil că și-ar dori să aibă în casă gineri homosexuali și să participe la cununia lor…să fie în ton cu progresiștii…

Oare nu se rușinează de vecini, de prieteni, de cunoștințe? Cred că adesea li se umple fața de rușine și totuși, nu se sfiesc să pledeze pentru acest comportament nefiresc. Probabil o fac din interes sau din inconștiență. Nu realizează că luptă împotriva Celui care a creat familia. Cum se vor uita în ochii lui Dumnezeu, când cu mâna lor au semnat distrugerea a ceea ce Dumnezeu a hotărât că este foarte bun?

Dragi politicieni, dacă mai aveți un dram de pudoare în dumneavoastră, de ce susțineți ceea ce ne e jenă și să pomenim în prezența copiilor noștri?

Stimați domni, care aveți pixul în mână și puterea de decizie vă aparține, gândiți-vă de două ori înainte de a deschide gura și înainte de a semna. Priviți-ne în ochi și nu vă plecați capul în jos de rușine… Sau dacă sunteți constrânși, păstrați-vă demnitatea și renunțați la funcție, decât să vă compromiteți pentru veșnicie!
Îi felicit din toată inima pe toți cei care dovedesc verticalitate și confruntă ideile care nu le aduc popularitate. Fiți oameni și veți avea susținători fideli!

Dumnezeu să binecuvânteze întreaga clasă politică ce urmează să decidă pentru viitorul nostru și al copiilor noștri!

Sorin Cigher
19 august 2017


DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button