familieMarxism cultural

SONDAJ online: 93% se opun parteneriatului civil

de Cătălin Sturza, Facebook

DCNews face chiar acum un sondaj pe tema parteneriatului civil EXCLUSIV pentru cuplurile homosexuale – deci nu și pentru cuplurile hetero, și nu luat cu copy-paste din codul civil, cum vrea doamna Renate Weber.

Am votat și eu acum 5 minute (nu vă spun cum, sic!), și acesta este rezultatul.

Iar DCNews se laudă (pe la alte sondaje) că au un public urban, educat, în mare parte cu studii superioare.

Apropo de pretenția unora că nevalidarea referendumului – cu un vot 92% DA pentru căsătoria dintre un bărbat și o femeie – ar reflecta O DORINȚĂ REALĂ în societate pentru parteneriatul civil.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Și acu îi aud pe mulți dintre ăștia care au boicotat spunând: noi nu vă susținem vouă agenda progresistă, noi l-am boicotat pe Dragnea. Bun, Dragnea era tocmai acela care susținea parteneriatul civil. Și mă întreb, totuși – oare câți progresiști din ăștia radicali sau oportuniști sunt PE BUNE în societate? 100? 101, cu tot cu Dragnea? 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button