familie

Misiunea Socială Diaconia a Mitropoliei Basarabiei a organizat Cursa Bunătății, la care au participat 40 de familii, în cadrul Maratonului Internațional Chişinău, cursa Fun Run

Potrivit Diaconia, evenimentul desfășurat pe 28 şi 29 septembrie a avut ca scop colectarea de fonduri pentru amenajarea noului centru comunitar pentru copii din satul Săseni, raionul Călăraşi, dar şi cultivarea bunătății și generozității în rândul copiilor.

Directorul Misiunii Sociale „Diaconia”, Igor Belei, a declarat că datorită acestei acţiuni a fost obţinută suma de 25.000 lei care va fi redirecţionată pentru construirea Centrului Comunitar Săseni.

Aşezământul social va deservi 50 de copii care vor desfăşura o serie de activităţi extraşcolare.

Sursă: basilica.ro

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button