familie

Moment de sinceritate: Renate Weber spune cine a făcut proiectul parteneriatului civil, cine se înghesuie să îl asume și cum va fi adoptat

Renate Weber a declarat pentru DCNews.ro că știe proiectul parteneriatului civil și că PSD și UDMR vor să și-l însușească. Din declarație se înțelege faptul că este vorba despre proiectul pe care PSD a anunțat că îl depune săptămâna viitoare în Parlament.

Interesant este că la elaborarea lui au participat CNCD și ACCEPT. Încă o confirmare a caracterul activ pe care CNCD îl are în promovarea ideologiei gender în România și încă o confirmare a faptul că ACCEPT devine din ce în ce mai importantă pe scena politică.

Într-un moment de sinceritate, probabil involuntar, Renate Weber explică și că acum se poate adopta repede, fără dezbateri! Este cunoscutul model comunist în care dezbaterile sunt de netolerat, linia partidului – acum gender-comunismul – fiind obligatorie și de nechestionat.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button