libertate de conștiință

Site-ul Coaliției pentru Familie, atacat: „Libertatea de credință și conștiință nu au fost nicicând atacate astfel în ultimul sfert de veac la noi în țară”

Site-ul Coaliției pentru Familie a făcut obiectul unui atac informatic fără precedent, având loc nu mai puțin de 31.980 de încercări de spargere a contului în ultimele săptămâni.

Andrei Manea, membru în Comitetul Național Coaliției pentru Familie, a declarat:

Ceea ce se întâmplă zilele acestea Coaliției pentru Familie și reprezentanților ei dă măsura violenței atacului asupra unor valori considerate esențiale de către români, dar și asupra persoanelor fizice sau asociațiilor care mai încearcă apărarea lor in spațiul public. De la amenințări personale, la amenințări la adresa copiilor, la presiuni la locul de muncă și până la atacuri informatice, totul dă măsura gravă, fără precedent, a vătămării ordinii de drept într-o societate căreia i se impune, cu forța, incitarea la ură împotriva propriilor valori, propriei majorități.

Ar fi pentru prima dată în istorie, probabil, când creștinii sunt răstigniți pe crucea corectitudinii politice doar pentru că, pentru ei, familia și copiii trebuie apărate de agresiunea unui radicalism intolerant, iar iubirea este un act de împlinire atunci când se întâmplă între un bărbat și o femeie. Libertatea de credință și conștiință nu au fost nicicând atacate astfel în ultimul sfert de veac la noi în țară. Discriminarea este aplicată exclusiv împotriva valorilor creștine ale societății noastre, iar cine nu aplaudă tăierea acestora pe ghilotina construită anume în acest sens, trebuie eliminat.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Aceste incidente ar putea avea legătură cu acuzațiile lansate în spațiul public despre implicarea Coaliției pentru Familie în protestele de zilele trecute, de la MNȚR.

Coaliția a negat orice implicare în aceste incidente și a mai spus că dezinformarea, linșajul public au devenit acțiuni curente, banalizate și considerate îndreptățite atunci când sunt îndreptate asupra persoanelor sau personalităților publice cu vederi conservatoare.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button