avort

Singura clinică de avort din Newfoundland, Canada, riscă falimentul: Oamenii nu mai întrețin relații sexuale pasagere

de Redacția Stiripentruviata.ro

Singura clinică de avort din Newfoundland, Canada, riscă falimentul, pentru că numărul de cliente a scăzut drastic în ultimii ani.

Rolanda Ryan, proprietara Clinicii Athena Health Center, a declarat că oamenii nu au mai socializat în timpul pandemiei de Covid-19, iar aceasta i-a făcut să fie și mai atenți cu relațiile sexuale neasumate: „Încasările au scăzut semnificativ, pentru că nu au mai avut loc activități sexuale neplanificate”, a spus ea.

Înainte de pandemie, clinica efectual 90% din avorturile din provincia Newfoundland, în jur de 900 pe an.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Centrul a primit recent sprijin financiar de la guvernul canadian, ceea ce a dezvăluit crudul adevăr: clinicile de acest tip oferă în proporție covârșitoare servicii de avort, chiar dacă oferă și alte servicii de sănătate pentru femei. Astfel, scăderea cererii pentru servicii de avort a dus și la falimentul modelului lor de afacere.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button