familiesfaturi pentru părinţivalorile familiei

Sf. Sinod: 2020 – anul omagial al pastorației părinților și copiilor și anul comemorativ al filantropilor ortodocși români

La ședința Sf. Sinod din 25 octombrie ierarhii Bisericii Ortodoxe Române au ales temele care vor ghida activitatea Bisericii în anul 2020. La fel ca și în ceilalți ani, Biserica Ortodoxă îmbină două direcții de implicare: efortul de a sprijini oamenii și de a oferi un răspuns la problemele societății cu efortul de a aduce la lumină chipurile și faptele celor care au lucrat binele de-a lungul istoriei.

Pentru anul 2020 ierarhii au hotărât să acorde o atenție deosebită părinților și copiilor, promovând în același timp modele de filantropi ortodocși români.

Această hotărâre completează numeroasele cuvinte de sprijin adresate de către PF Daniel părinților și copiilor, precum și proiectele sociale dedicate copiilor și familiilor. În același timp abordare acestei teme va încuraja creștinii ortodocși români de pretutindeni să se implice mai mult în societate.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button