sarcină

Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) acordă burse pentru sarcină

În perioada 27 februarie – 10 martie 2017, studenții SNSPA pot depune la secretariatele facultăților cererile și dosarele pentru aprobarea burselor pentru semestrul al II-lea al anului universitar 2016-2017. Condiția de obținere a unei burse acordată de Școala Națională de Studii Politice și Administrative, indiferent de categorie, este ca studentul să fie integralist.

În stabilirea repartizării burselor se va ține cont de media obținută la finalul semestrului I, anul universitar 2016-2017.

În anul universitar 2016-2017, semestrul al II-lea, studenții SNSPA pot depune cerere/dosar pentru următoarele tipuri de burse:

  • Bursă de merit
  • Bursă de studiu
  • Bursă socială
  • Bursă de ajutor social ocazional (sarcină, deces sau îmbrăcăminte) – se acordă o singură data pe semestru
  • Bursa Specială SNSPA  –  conform propunerilor structurilor academice

Mai multe informații aici

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button