libertate de conștiințăMarxism cultural

Școală din Marea Britanie nevoită să suspende curicula LGBT în urma revoltei părinților

Peste 600 de elevi au fost retrași de părinți de la școala publică din Parkfield, orașul Birmingham, Marea Britanie. Părinții sunt revoltați față de „spălarea creierelor” la care au fost supuși copii lor prin promovarea agresivă a homosexualității în programa școlară.

În cadrul programei „No Outsiders”, copiii cu vârste între 4 și 11 ani studiază povestiri în care tema principală o reprezintă relațiile în cadrul familiior cu părinți de același sex, cum ar fi „Mommy, Mama, and Me” , „Daddy, Papa and Me” sau „King & King”.

Deși nu împărtășesc aceste „valori”, unii părinții au declarat că nu sunt homofobi, însă consideră prea fragedă vârsta copiilor lor pentru a fi expuși la astfel de subiecte destul de complicate și delicate. Alții au fost mai tranșanți și au spus că și-au trimis copiii la școală pentru ca aceștia să poată deveni avocați, profesori sau medici, și nu să învețe cum este să fi homosexual sau lesbiană. Opinia generală a fost că programa incriminată nu reprezintă decât o îndoctrinare cu ideologia LGBT, menită să submineze drepturile parentale.

Pentru moment, școala a suspendat programa „No outsiders”, însă va fi greu de ajuns la un compromis între profesori și părinți, mai ales că guvernul pregătește să introducă o nouă programă obligatorie, care include ideologia LGBT. Elocventă, în acest sens, este și poziția inspectorului școlar care coordonează regiunea Birmingham, Amanda Spielman, care a criticat decizia părinților și a spus că este „vital” și „în spiritul esenței democrației” pentru copii să învețe despre familiile LGBT.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Pe fondul intensificării îndoctrinării copiilor cu ideologia LGBTQ, de la cele mai fragede vârste, prin programe școlare impuse de autorități și inițiative proprii ale unor cadre școlare pro-LGBTQ, este de așteptat ca astfel de proteste să devină o tendință în Mare Britanie. De exemplu, în 2018 părinții copiilor de la 2 școli și-au ținut copiii acasă în ziua când școala a organizat „LGBT pride”.

Sursă: lifesitenews


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. Nici eu nu sunt de acord cu această învățătură despre homosexuali și lezbiene.Acestia să-și nască proprii lor copii ,pe care să-i îndoctrineze cu ideile lor.Cinste părinților din Marea Britanie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button