libertate de conștiință

Șapte inimi de copii nenăscuți au bătut live la Marșul pentru viață de pe Coasta de Vest

La o săptămână după Marșul pentru viață din Washington D.C. un alt eveniment major pro-viață a avut loc în SUA. Sâmbăta trecută zeci de mii de susținători pro-viață și-au dat întâlnire în California la cea de 15-a ediție a Marșului pentru Viață de pe Coasta de Vest.

Misiunea Marșului este aceea de schimba percepția celor care cred că avortul este o soluție, când, în realitate este o violență fizică și emoțională împotriva femeilor și copiilor. Scopul participanților a fost să transmită un mesaj vizibil și vocal că oamenii de pe Coasta de Vest susțin viața.

Printre vorbitorii la marș s-au fost Patricia Sandoval și Abby Johnson, foste angajate ale rețelei de avorturi Planned Parenthood, în prezent cunoscute și influente activiste pro-viață. Cel mai emoționant moment al marșului s-a consemnat când șapte femei însărcinate, printre acestea Sandoval și Johnson,  au urcat pe scenă și-au pus aparate cu aparate cu ultrasunete, amplificate de megafoane, în dreptul burților. Astfel cei peste 50.000 de participanți au putut auzi live bătăile inimilor a șapte copii nenăscuți.

Sursă: lifesitenews.com

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button