avort

Să nu faci avort, că nu vei naște un monstru!


Nu la mult timp după ce s-a căsătorit, o femeie credincioasă a rămas însărcinată. Când a mers la medic pentru obișnuitul control, acesta i-a spus că trebuie să facă avort, altfel va naște un monstru. Medicul l-a chemat și pe soțul doamnei, care aștepta afară, și i-a spus același lucru: soția lui trebuie să facă avort!
Din acel moment pentru biata femeie a început un adevărata calvar. Atât soțul, cât și soacra o îndemnau să facă avort, dar ea voia să fie mama și nu ucigașă. A fost amenințată că dacă nu face avort va fi dată afară din casă și vor divorța.
Așa a venit la părintele Cleopa și i-a cerut sfatul ce să facă. Părintele Cleopa i-a spus să nu facă avort nici într-un caz, căci acela nu e medic, ci criminal. Să aibă nădejde la Maica Domnului și să se roage ei, că nu va naște un monstru așa cum spune medicul.
A plecat acasă și a răbdat multe supărări, în special de la soacră, iar când a venit vremea nașterii a născut o fetiță de 3,500 kg, frumoasă și sănătoasă, încât a rămas uimit și medicul și ceilalți.
După ce a botezat fetița a venit la mănăstire și a spus:
Am venit să aduc mulțumire lui Dumnezeu și Maicii Domnului, că am ascultat de sfatul părintelui Cleopa și am născut o fetiță sănătoasă. Acum, de câte ori îmi zic ceva soțul sau soacra, eu nu le răspund nimic, doar le arăt fetița și așa îi fac să tacă.

Sursă: Ortodoxia Tinerilor, extras din cartea „Mânca-v-ar raiul” – volumul 1


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button