avort

Caricaturiștii pro-viață către Michelle Williams, care a spus că avortul a ajutat-o să obțină Globul de Aur: „Mami, a meritat?”

de Redacția Stiripentruviata.ro

Canadiana Laura Klassen, director la organizația Choice 42 („Choice for Two”, adică „Alegere pentru doi”, cu referire la alegerea mamei pentru ea și copilul ei), a postat o memă pro-viață referitoare la declarația făcută de actrița americană Michelle Williams la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur.

Actrița spusese că premiul primit se datorează faptului că a făcut un avort pentru a se concentra mai bine pe cariera sa artistică. Laura Klassen a postat o fotografie cu actrița pe scena ceremoniei, lângă care a adăugat umbra unui copilaș, prezent însă doar ca amintire. Montajul foto (sus) este însoțit de întrebarea: „A meritat?”.

Profitând de ocazie, internauții au făcut schimb de caricaturi și memeuri pro-viață. Iată altele două:

„Mami, a meritat?”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

– Am câștigat!
– Nu, n-ai câștigat.


Gabriel Popa: „Eu te-am făcut, eu te omor!” – comentariu despre Michelle Williams la Globurile de Aur 2020


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. De fapt premiul câștigat de către actrița Michelle Williams este……Vițelul de aur….Trist…tare trist!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button